MASLINE SI SOSURI ECO

Categoria de măsline și sosuri ECO de la Naturalia Bio oferă o gamă variată de produse delicioase și sănătoase, fabricate cu ingrediente organice, de cea mai bună calitate.

 

Sosurile de roșii BIO în diverse forme și combinații sunt preparate cu roșii organice proaspete și condimente naturale, oferind o aromă bogată și autentică. Sosurile BIO pot fi utilizate într-o varietate de rețete, de la paste și pizza până la preparate gătite și sosuri pentru a îmbogăți gustul și savoarea mâncărurilor.

 

Muștarul bio oferă o alternativă sănătoasă și gustoasă la muștarul tradițional. Fabricat din semințe de muștar organice și alte ingrediente naturale, muștarul BIO din magazinul online Naturalia Bio este o opțiune excelentă pentru a adăuga o notă de picanterie și savoare preparatelor preferate.

 

Maioneza vegană este o variantă sănătoasă și delicioasă a maionezei tradiționale, fără a conține ouă sau ingrediente de origine animală. Realizată din ingrediente organice, cum ar fi uleiul de floarea-soarelui sau uleiul de măsline, este perfectă pentru a adăuga o textură cremoasă și o aromă delicioasă sandvișurilor, salatelor și sosurilor.

 

Sosurile BIO oferă o varietate de opțiuni sănătoase pentru a adăuga savoare și autenticitate mâncării. Aceste sosuri sunt fabricate din ingrediente organice și vin în diverse sortimente, cum ar fi sosul de maioneză, sosul pesto, sosul de usturoi și multe altele. Fie că le folosiți ca marinadă, sos de acompaniament sau în diferite rețete, sosurile BIO de la Naturalia Bio vor adăuga gust și valoare nutritivă mâncărurilor dvs.

 

Diversele tipuri de măsline BIO oferite de Naturalia Bio sunt obținute din culturi organice, fără utilizarea pesticidelor sau altor substanțe chimice dăunătoare. Aceste măsline sunt o sursă excelentă de grăsimi sănătoase și antioxidanți, și pot fi servite ca gustare sau utilizate în diferite preparate culinare, cum ar fi salate, paste sau pizza sau chiar mâncăruri savuroase.

Măsline | Sosuri | Sos de Roșii | Muștar | 100% BIO | Naturalia Bio

Filtre active