CEREALE, FULGI SI MUSLI ECO

Categoria de cereale, fulgi și musli ECO de la Naturalia Bio cuprinde o varietate largă de produse nutritive și sănătoase, potrivite pentru micul dejun sau o gustare între mese. Acestea sunt produse din ingrediente certificate bio, fără pesticide și cu un conținut bogat de fibre și nutrienți esențiali pentru organism și care sunt cultivate și procesate în conformitate cu standardele organice și ecologice în vigoare.

 

Vafele BIO din porumb și orez expandat reprezintă o alegere crocantă și gustoasă pentru cei care apreciază gustul delicios si crocant al turtelor, dar doresc să opteze pentru o variantă organică și sănătoasă. Aceste vafe sunt realizate din ingrediente organice și le puteți găsi la Naturalia Bio fie în varianta simplă, fie cu diferite arome sau tipuri de ciocolata, pentru a satisface gusturile cele mai fine.

 

Fulgii de porumb și ovăz BIO sunt o sursă excelentă de carbohidrați complexi și fibre dietetice. Aceștia sunt obținuți din cereale organice, cultivate în condiții ecologice și procesate în mod natural pentru a păstra valoarea nutritivă și textura crocantă a produsului final. Pot fi consumați cu lapte, iaurt sau ca ingredient în rețetele preferate, adăugându-le un plus de savoare și valoare nutritivă.

 

Musli-ul BIO reprezintă o combinație echilibrată de fulgi de cereale, semințe, fructe uscate și alte ingrediente nutritive. Acest amestec hrănitor și gustos poate fi savurat ca atare sau poate fi adăugat în iaurt, lapte sau smoothie-uri pentru a obține un mic dejun sau o gustare sănătoasă și satisfăcătoare.

 

Cerealele BIO cu diverse arome și texturi oferă o varietate de opțiuni pentru a satisface preferințele individuale. Aceste cereale sunt produse din ingrediente organice și pot include combinații de cereale integrale, semințe, fructe și nuci, oferind o sursă bogată de nutrienți și energie pentru începutul zilei sau ca alternativă hrănitoare pentru o gustare între mese.

 

Toate produsele din categoria de cereale, fulgi și musli ECO de la Naturalia Bio sunt certificate organic și nu conțin aditivi artificiali, coloranți sau conservanți. Acestea sunt opțiuni sănătoase și sustenabile pentru a vă bucura de un mic dejun sau gustări delicioase, care respectă mediul înconjurător și vă aduc un aport suplimentat de energie.

Cereale | Fulgi | Musli | 100% Organic | Energie întreaga zi! | Naturalia Bio

Filtre active