CREMA PENTRU TEN NORMAL NATUROTTO 30G

43,70 lei
cu TVA
Cantitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Crema Nutritiva Geranium Bourbon pentru Ten Normal, cu o consistenta fina si ingrediente naturale. Se absoarbe usor in piele, pielea ramanand moale si catifelata. 

Actiuni: untul de shea (aurul femeilor) este regenerant, cicatrizant, previne ridurile si alte semne de imbatranire, untul de cacao si uleiul de masline asigura o hranire profunda, fiind bogate in vitaminele A si E, uleiul de struguri are efect tonic, revigorant. Ceara de albine are proprietati emoliente si antiinflamatorii (calmeaza si protejeaza tenul  fara a-i inhiba respiratia) iar uleiul esential de geraniu pastreaza tenul suplu, este recunoscut pentru proprietatile sale antiseptice, antiinflamatorii, tonice si de echilibrare a secretiilor de sebum. 

Mod de utilizare: dimineata si seara dupa demachiere, se aplica pe pielea umeda prin masaj o cantitate mica din produs pe ten, gat si decolteu.

Crema Nutritiva Geranium Bourbon pentru Ten Normal:

unt de shea*, ulei de masline extravirgin*, ulei din seminte de struguri, ulei de migdale dulci*, unt de cacao, ceara alba, ulei esential de geranium. *ingredient certificat organic.

Contraindicatii:  alergie la oleaginaose. Uleiul esential de geraniu e sa se evite de catre femei in timpul sarcinii.

6427145000001
3 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.