PASTA DE DINTI NATURALA CU NEEM SI TURMERIC FARA FLUOR 80ML

46,70 lei
cu TVA
Cantitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

GennaDent India Fresh – Pasta de dinti naturală cu Neem și Turmeric, fara fluor, 80 ml – Leonard Radutz formula

FĂRĂ FLUOR! Efectele fluorului sunt considerate de unii specialişti ca fiind discutabile. Fluorul este o substanță chimică cu un anumit grad de toxicitate și poate determina uneori tulburări ale stării de sănătate.

98% Naturală, Fără Fluor, Fără SLS, Fără PEG

Pastă de dinți naturală, indicată în igiena orală naturală, pentru echilibrarea florei bacteriene la nivelul gurii.
Plantele indiene din compoziție au efect asupra bacteriilor responsabile de apariția cariilor, a durerilor de dinți și a inflamațiilor gingivale, reducând șansele de apariție a acestora. Elimină mirosul neplăcut al gurii și ajuta la albirea dintilor.

Neem este folosit în mod tradițional în rutina ayurvedică de prevenire a infecțiilor la nivelul gurii și menținere a sănătății dinților.

Turmericul este unul dintre cele mai recunoscute și studiate remedii ayurvedice, cu efect remarcabil asupra plăcii bacteriene.

Ingredientele naturale – uleiuri, plante indiene, argilă, propolis – au proprietăți stimulente și dezinfectante, fiind totodată și o sursă excelentă de vitamine, acizi grași esențiali, antioxidanți și minerale. Efectul pe care aceste ingrediente îl generează asupra gingiilor este acela de a ajuta la fortifierea lor.

Mod de folosire:

Se recomandă utilizarea pastei de dinți India Fresh după fiecare masă, iar pentru a beneficia din plin de efectele sale deosebite este indicat, ca după periaj, să se mențină pe dinți și pe gingii încă 3-5 minute.

Este indicată și în timpul tratamentelor ayurvedice.

Nu prezintă riscuri pentru sănătate în cazul ingerării accidentale.

Contraindicată persoanelor cu alergie sau sensibilitate la unul sau mai multe ingrediente.

Datorită ingredientelor naturale din care este realizată, GennaDent India Fresh nu prezintă niciun risc țin cazul ingerării accidentale moderate

6426497000905
5 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.