.BIO SMOCHINE NATURALE 250 g

27,70 lei
cu TVA
Cantitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Smochinele bio sunt deosebit de aromate, dulci ca mierea.Fructele uscate la soare cresc pe pantele abrupte ale regiunii Aydin . Dozator de vitamine şi elemente minerale, smochinele conţin mult magneziu, potasiu şi fier.

Întrebuinţare:

Ideal ca gustare între mese, pentru copt, pentru deserturi și batoane, în musli sau în combinație cu alimente picante.

Smochinele au fost printre primele fructe cultivate de către omenire. Acest fruct este cultivat în zona mediteraneană de secole. Smochinele sunt venerate în multe culturi și fac obiectul numeroaselor mituri și legende.
Smochinele comestibile aparțin familiei așa numitei smochine pure(Ficus carica). Acești smochini pot crește și până la 8 m înățime. Primele recolte se obțin doar după aproximativ 5 ani de când smochinul a fost plantat, iar durata de viață a unui smochin poate ajunge până la 50 ani. Paleta de culori a fructelor se întinde de la galben-verzui până la violet închis. Pulpa fructului este de culoare rozalie sau roșiatică.
Fructele coapte sunt culese manual la sfârșitul lunii august de către agricultori. Plantațiile de smochin se găsesc pe culmile munților dar și pe câmpiile din Aydin. După ce sunt culese, smochinele bio sunt așezate pe niște grătare speciale și puse la uscat în soare timp de 2-4 zile. Smochinele uscate sunt apoi controlate și alese, iar apoi trimise mai departe pentru a fi prelucrate în orașul Ören.


Ingrediente:

Smochine. Ingredientele provin 100% din agricultura ecologica


Declarația nutrițională pentru 100g:

valoare energetică: 1264kJ/299kcal
grăsimi: 2.6g
acizi grași saturați: 0.3g
glucide: 61g
zaharuri: 58g
fibre: 9.6g
proteine: 3.2g
sare: 0.33g5941626002007
4 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.