POLITICA DE RETURNARE ŞI ÎNLOCUIRE A PRODUSELOR

Conform legislaţiei române în vigoare orice client are dreptul de a returna produsele achiziţionate, prin apelare la denunţarea unilaterală a contractului de vânzare-cumpărare încheiat la distanţă, fără invocarea vreunui motiv. Produsele neperisabile se pot returna în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii. Produsele perisabile nu se pot returna – legumele-fructele şi produsele alimentare sunt considerate produse perisabile. 

Procedura de retur:

1. Puteti returna numai produsele care nu sunt perisabile si/sau alimentare. In consecinta, legumele-fructele şi produsele alimentare cu valabilitate scurta de pana-n 30 de zile nu se pot returna, jucariile, produsele uscate, da.

2. Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresa: Str Erou Mircea Marinescu nr. 8, Voluntari, Ilfov, prin orice modalitate doriti, dar sa nu se deterioreze pe drum

3. Transportul coletului de retur va fi platit de catre dumneavoastra.

4. In colet se vor afla toate documentele primite initial si solicitarea de returnare a sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii.

5. Coletul trebuie trimis la sediul SC Naturalia Com Tr. SRL, cu adresa de la pct 2, in maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.

6. Suma platita va fi rambursata integral in 14 de zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare (daca cele doua vin separat, cele 14 de zile calendaristice trec de la ultima care a fost primita).

În cazul în care produsele, care sunt afişate pe site sunt indisponibile efectiv în stoc din cauze externe - lipsă de disponibilitate temporară la furnizori sau a unor restricţii locale – Naturalia nu este obligată să anunţe clientul faţă de stocul disponibil în timp real. Cu toate acestea, va garantăm livrarea produselor afisate in comanda, precum si tot efortul nostru de a va tine informat privind comanda dvs