Modalitatile de plata:

  • Plata online cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Sunt acceptate la plata toate cardurile emise sub sigla VISA (Clasic si Electron) si MarterCard.

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, magazinul Naturalia foloseste platforma Eu Platesc.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dvs.
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

 

  • Plata ramburs

Comanda se achita la livrarea efectuata de catre operatorul serviciului de curierat rapid sau la ridicarea sa de la oficiul postal de care apartineti, in functie de metoda de livrare aleasa. 

 

  • Plata si livrarea in numerar la sediul nostru sau oricare magazin Naturalia cand ridicati produsele


  • Plata prin transfer bancar, mandat postal, inainte de livrare

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos.

In cazul persoanelor juridice pentru a intra in posesia coletului trebuie sa prezinte stampila firmei sau o imputernicire semnata.

Nume firma: Naturalia Comercial Trading Srl
Cont lei: RO17 WBAN 2511 00009850 0187, Banca Comerciala Intesa San Paolo, Bucuresti

Daca optezi pentru plata prin transfer bancar atunci trebuie sa stii ca platesti anticipat, iar comanda va fi procesata dupa ce primim confirmarea platii si te notificam prin e-mail (sau telefonic) privind livrarea comenzii.

Puteti folosi diverse metode de plata pentru comenzi diferite. Nu puteti opta pentru mai multe modalitati de plata in cadrul aceleiasi comenzi.