BERE DE GHIMBIR CU ANANAS SI PERE 330ml

11,40 lei
cu TVA
Cantitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Ingrediente: apa carbogazeificata, radacina de ghimbir, conservant natural - salix alba, miere de orez, extract natural de pere, extract natural de ananas .

Produsul este ideal pentru cei care călătoresc pe trasee lungi cu avionul şi al cărui organism poate genera tromboze şi tromboflebite.

  • EFECTELE INGREDIENTELOR:

Agentii activi ai berii de ghimbir sunt: gingerolul, salicina, bromelaina si cissus quadrangularis.

» gingerolul - excelent in combaterea raului de miscare(ameteli, vertij), antioxidant, antiinflamator, excelent remediu pentru osteoartrita, artrita reumatoidala, cel mai bun remediu in chimioterapie.

» salicina - o substanta pura naturala

asemanatoare substantelor chimice din aspirina. Principalul efect - boli reumatice, guta, antiinflamator.

» bromelaina – inhibant in dezvoltarea celulelor maligne si a tumorilor, in reducerea inflamatiilor postoperatorii, remediu pentru vanataile grave si hematoame, reducerea simptomatologiei artritei reumatice, reduce simptomele anginei si tromboflebitei.

» cissus quadrangularis - ajuta la slabire, anti-obezitate, boli de inima, reduce riscul de diabet tip II. Ajuta la ameliorarea durerii si inflamatiilor. Contine vitamine si nutrienti care favorizeaza vindecarea fracturilor osoase si a regenerarii tesutului conjunctiv (ca urmare a cazaturilor). Efecte antiosteoporotice la femeile aflate la menopauza, efecte antimicrobiene impotriva unor bacterii gram-pozitive.

  • CARACTERISTICI TERAPEUTICE

Datorita continutului de celule stem de ananas, este un bun adjuvant in curele de slabire, obezitate, in actiuni inflamatorii. Alaturi de extractul de cissus quadrangularis si bioperine, lupta impotriva obezitatii si este principala arma de reducere a diabetului de grad 2 - asociat cu obezitatea. Berea de ghimbir cu celule stem de ananas si cissus quadrangularis este principalul remediu natural care contribuie la imbunatatirea nivelului lipidelor si glicemiei, contribuind la scaderea riscului cardiovascular (AVC) precum si a stresului oxidativ asociat obezitatii si afectiunilor cardiovasculare. Este recomandat dupa varsta de 60 de ani sa se consume zilnic. Continutul are si o caracteristica analgezica vegetala comparabila cu aspirina.

6425481000914
6 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.