Categoria de produse fără gluten ECO de la Naturalia Bio este destinată celor care suferă de intoleranță sau sensibilitate la gluten sau care aleg o dietă fără gluten din motive de sănătate sau preferințe alimentare. Aceste produse sunt fabricate cu ingrediente organice, certificate și sunt procesate în mod special pentru a elimina orice urmă de gluten.

Dulciurile BIO fără gluten oferă o gamă variată de opțiuni dulci și delicioase pentru persoanele care evită glutenul. Aceste dulciuri sunt fabricate cu ingrediente organice, fără utilizarea făinii de grâu sau a altor ingrediente care conțin gluten. Ele pot include biscuiți, caramele, bomboane și alte gustări dulci, astfel încât să puteți savura o gustare dulce fără a vă face griji cu privire la prezența glutenului.

Turtele ECO fără gluten sunt alternative sănătoase și gustoase la produsele de panificație tradiționale. Ele sunt fabricate cu făină fără gluten, cum ar fi făina de orez, făina de porumb sau făina de hrișcă, și pot fi utilizate ca bază pentru sandvișuri sau pentru a însoți mesele principale.

Produsele de panificație ECO fără gluten, cum ar fi pâinea, focaccia sau tortilla, sunt create pentru a satisface dorința de a avea opțiuni de panificație în dieta fără gluten. Aceste produse sunt fabricate cu ingrediente organice, care înlocuiesc făina de grâu cu făină fără gluten și alte ingrediente sănătoase, oferind o alternativă gustată și hrănitoare.

Pastele, tăițeii, spaghetele BIO fără gluten sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc să savureze paste fără a consuma gluten. Aceste paste sunt fabricate cu ingrediente organice, cum ar fi făina de orez, făina de porumb sau făina de quinoa, și oferă o textură și un gust asemănător pastelor tradiționale.

Toate produsele fără gluten ECO de la Naturalia Bio sunt certificate organic și sunt produse în conformitate cu standardele ecologice și sustenabile. Acestea sunt opțiuni sigure și sănătoase pentru persoanele cu intoleranță la gluten sau pentru cei care doresc să evite consumul de gluten în alimentație.

0