ECO PEPENE GALBEN ROMANESC /KG

16.00lei

COMANDĂ TELEFONICĂ:

+4021.210.20.08

Program: Luni – Sâmbătă 09:30 – 20:30

SKU: 1958 Categorie:

Produse Naturale

Livrare rapidă oriunde în țară

Livrare gratuită la comenzi de peste 500 lei

 Acest produs este distribuit la temperatura controlata prin NATURALIA BIO DELIVERY numai in BUCURESTI (datorita perisabilitatii lui). Tara de origine: ROMANIA.

Ingrediente:pepene galben*.

*=Ingrediente provenite din agricultura ecologica

Pepenele galben este o sursa excelenta de acid folic, unul dintre micronutrientii de baza ai complexului de vitamine B, necesar pentru dezvoltarea celulara si mentinerea sanatatii celulelor corpului.

Pepenele galben este bogat in carotenoizi, pigmentii galbeni, portocalii sau rosii sintetizati de multe plante.

Doua tipuri de carotenoizi din pepenele galben, luteina si zeaxantina, sunt necesare pentru functionarea corecta a vederii.

Deficientele in aceste doua substante naturale pot creste riscul dezvoltarii degenerarii maculare (cea mai frecventa cauza a orbirii la varste inaintate) si a cataractei (incetosarea cristalinului globului ocular).

Pepenele furnizeaza totodata si o cantitate importanta de vitamina C, cu rol in cresterea si regenerarea tesuturilor corpului. Aceeasi vitamina mentine sistemul imunitar puternic si ajuta la formarea colagenului – proteina folosita de organism pentru formarea tesutului cutanat, a tendoanelor, ligamentelor si a vaselor de sange.

Tot vitamina C este si un antioxidant performant, care blocheaza procesele oxidative create de radicalii liber la nivel celular.

Informații suplimentare

Greutate 2-3 kg
0