ECO VISINE FARA SAMBURI 100G

27,00 lei
cu TVA
Ultimele produse in stoc
Cantitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere: Visine fara samburi bio Rapunzel, 100g

Vișinele bio Rapunze sunt culese în mod tradițional, manual, apoi ele sunt spălate, li se înlătură sâmburele și în final vișinele sunt uscate gentil. Pentru a se evita lipirea fructelor între ele, acestea sunt stropite cu ulei de floarea soarelui bio.

Spre deosebire de alte fructe, vișinele se evidențiază printr-un conținut ridicat de micronutrienți, acid folic, acid nicotinic(vitamina B3) și vitamina A.

Vișinele sunt o adevărată delicatesă cu o aromă delicat acrișoară. Ele se pot folosi în produsele de patiserie ca o alternativă pentru stafide, sau pot fi folosite pentru obținerea unor sosuri de fructe sau a jeleului.  Ele pot fi consumate și în stare pură, prin înmuiere în apă, devinind astfel o alternativă delicioasă la cireșele de tip Morello.

Vișinele (Prunus cerasus) aparțin aceleași familii ca și cireșele. Principalele caracteristici care le deosebesc sunt culoarea, forma și gustul. În Europa, una dintre cele mai extinse zone de plantație de cireșe din lume, se găsesc zone extinse de vișini bio, a căror flori sunt albe și cărora le priește clima temperată.

Vişinele sunt o delicatesă printre fructele uscate prin aroma lor proaspătă uşor amăruie.

Întrebuinţare:
Vişinele se pretează foarte bine pentru obţinerea de produse de patiserie, d.e. ca alternativă proaspătă amăruie la stafide sau pentru deserturi, sosuri de fructe.

O păcere acrișoară!


Ingrediente:

Visine* uscate fara samburi, ulei de floarea soarelui*. *provin din agricultura ecologica


Declarația nutrițională pentru 100g:

valoare energetică: 1189kJ/281kcal
grăsimi: 2.8g
acizi grași saturați: 0.6g
glucide: 56g
zaharuri: 56g
fibre: 6.2g
proteine: 5.1g
sare: 0.03g

4006040045793
2 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.