• Produs nou

ECO CAISE NATURALE 200 g

20,10 lei
cu TVA
Cantitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Caisele sunt foarte bogate in minerale, vitamine, antioxidanti, fiind astfel un veritabil furnizor de energie pentru organism. Au o dulceata naturala cu un gust usor acrisor si o culoare maro-galbuie.

Fibrele conţinute de caise asigură un bun tranzit intestinal şi are uşor efect laxativ, prevenind tulburările digestive si constipatia cronica, precum şi apariţia ulcerului.

Conţinutul crescut de betacaroten este foarte important deoarece scade nivelul de colesterol rău din sânge şi protejează astfel inima, vitamina A menţine o vedere bună şi puterile sale antioxidante protejează de acţiunea radicalilor liberi care pot afecta ţesuturile şi celulele corpului.

Caisele consumate în mod frecvent ajută la eliminarea toxinelor din organism, combat astenia şi stările depresive, stopează pierderile de memorie datorită conţinutului ridicat de fosfor, tratează insomnia şi luptă împotriva infecţiilor din organism.

Mineralele şi vitaminele sunt de asemenea indicate în protecţia şi îmbunătăţirea sănătăţii ochilor, iar vitamina C conţinută de caise întăreşte sistemul imunitar şi ne fereşte de infecţii şi viroze respiratorii.

Caisele conţin licopen, compus fitochimic care previne instalarea anumitor forme de cancer, printre care şi cancerul de prostata, şi asigură o bună funcţionare a sistemului cardiovascular.

Se pot consuma ca atare pentru un plus de energie sau maruntite in amestec cu alte nuci si seminte. Se pot folosi la prepararea unor sosuri delicioase si la deserturi.

Produs certificat ecologic.

Ingrediente: caise uscate din agricultura ecologica.

Gramaj: 200g

5 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.