HENNA CU AMLA SI JATROPHA (ROSU) - VOPSEA DE PAR NATURALA 100G

45,50 lei
cu TVA
Cantitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Se poate aplica pe toate tipurile de par (blond, saten, brunet, alb). Aplicata pe parul blond se obtine o culoare care variaza intre portocaliu si rosu in functie de nuanta initiala a parului. Aplicata pe parul inchis la culoare, vopseaua confera acestuia nuante mahon.  Henna, Amla si Jatropha se poate folosi ca baza in cazul in care se doreste vopsirea parului alb sau blond intr-o nuanta inchisa. Contine doar plante. Nu contine conservanti, coloranti artificiali sau aditivi chimici. Timp de actionare: 15 - 60 minute in functie de culoarea dorita.

Ingrediente INCI: Lawsonia Inermis (Henna), Emblica Officinalis (Amla), Eclipta Alba (Bhringaraj), Bacopa Monniera (Brahmi), Acacia Concinna (Shikakai), Terminalia Chebula (Harad), Terminalia Bellirica Roxb. (Vibhitaki), Jatropha Glandulifera (Jatropha), Azadirachta Indica (Neem).

Utilizare: amestecati vopseaua cu apa la 50°C pentru a obtine o pasta cremoasa. Se aplica calda pe parul umed, se acopera cu boneta de plastic peste care se infasoara un prosop (se poate utiliza si casca de coafor). Se lasa sa actioneze 15 - 30 de minute daca se foloseste casca de coafor, 60 de minute daca nu se foloseste casca. Clatiti vopseaua de pe par si asteptati cel putin 24 de ore inainte de a spala din nou parul si de a folosi produse de styling. Important: se recomanda efectuarea unui test in prealabil pe o suvita de par.

Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere

4260378040114
4 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.