GRAU ECOLOGIC 1kg

13,70 lei
cu TVA
Cantitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Grau ecologic 1kg

Graul este un soi de cereale foarte vechi. Din cauza aspectului său,  este adesea denumit cereala doua boabe. Cu toate acestea, cojile trebuie eliminate într-o singură etapă suplimentară. Graul companiei Spielberger este cultivat în Austria și Germania si certificat Demeter.

Stiati ca… Graul are un conținut foarte mare de minerale și fier și este mult mai bogat în proteine decât secara? În special, magneziul și zincul sunt conținute în cantități apreciabile. În plus, graul are carotenoide importante pentru vedere. Ca o cereală veche, nealterată genetic, care a fost slab procesată în reproducere, graul este, de asemenea, bine tolerat de persoanele cu intoleranță la alte cereale. Cu proprietățile sale bune de coacere și gustul său ușor aromat, este potrivit pentru măcinare, zdrobit sau ca un bob integral pentru coacerea prăjiturilor, pâinii și produselor de patiserie.

Ingrediente: grau  100% agricultura ecologica Biodonamica

Gama SPIELBERGER include aproximativ 150 de produse. In plus fata de cereale si produse de masa, cereale, fulgi, seminte si orez, acestea includ, de asemenea, fulgi si faina fara gluten si o linie de taitei svab.

Din 1983 Spielberger foloseste numai cereale bio - mai ales din cultivarea Demeter (agricultura biodinamica). De 50 de ani s-au angajat în dezvoltarea si extinderea agriculturii bio-dinamice.

“Ne angajam sa respectam în mod consecvent aceste orientari, ceea ce înseamna, printre altele, ca toate etapele de productie - de la cultivarea cerealelor pâna la prelucrarea ulterioara a produsului final - sunt documentate complet si transparent. Aprecierea, protectia naturii si a resurselor sale este un element central al activitatii noastre. Incepand cu 2016, lucram intens la un concept de ambalaj ecologic, fara plastic, iar intre timp am ambalat majoritatea produselor noastre in pungi din hartie 100%. Aceasta ofera retailerilor organici o gama larga de produse ambalate durabil”

kj: 1378
kcal: 326
grasimi: 1,8g
acizi grasi saturati: 0,3g
glucide: 60g
zaharuri: 0,7g
proteine: 11g
sare: 0,02g

Alergeni: grau
  • Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
    Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

    Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

    De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.



4022381100182
3 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.